" Alaplı Müftülüğünün Dünyaya Açılan Penceresi "
  Ana Sayfa Tanıtım Misyonumuz İlçemiz Atatürk Ziyaretçi Defteri İletişim

Ana Sayfa   Müftümüz   Personel   Görevliler   Camiler   Kuran Kursları   Hutbeler   Duyurular   Hac ve Umre

Teşkilatımız
   Zonguldak Müftülüğü   Çaycuma müftülüğü   Devrek Müftülüğü   Gökçebey Müftülüğü   Kdz.Ereğli Müftülüğü   Türkiye Diyanet Vakfı   Diyanet İşleri Başkanlığı

Kur'an Eğitim Hizmetleri

Cami Hizmetleri

Kur'an-ı Kerim

Hadis-i Şerif

haber

MUKABELE PROGRAMI BAŞLADI.

Merkez Camiinde Her Yıl Tekrar Edilen, Hafız Din Görevlilerimizin Okuduğu Mukabele Programı 22.11.2010 Pazartesi Günü Başladı.

Merkez Camiinde her yıl tekrar edilen, hafız din görevlilerimiz tarafından okunan mukabele programı 22.11.2010 Pazartesi günü başladı.

2008 yılında başlayan, sene içerisinde devam eden İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ'ın da katıldığı  mukabele programı, Pazartesi ve Perşembe günleri öğle namazından önce  olmak üzere haftada iki gün okunmaktadır. Mukabele sonrasında İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ tarafından okunan cüzdeki bazı seçilmiş ayetlerin tefsiri yapılmaktadır.

İlçemizde iki yıldır hatim ile teravih namazı kılınmaktadır. Mukabele programı aynı zamanda , hatim ile teravih namazı kıldıracak din görevlilerimiz  içinde bir hazırlık niteliği taşımaktadır.

Cami cemaatinin okunan mukabele ve tefsir programına oldukça ilgi gösterdikleri görülmektedir.

Faydalı Linkler
    Başkanlık Mevzuatı    Teşkilat Yasası    Bilgi Edinme    Ramazan Rehberi    Kurban Rehberi    Telefon Rehberi    Haber Arşiv

Takvim

Namaz Vakitleri